Hur redigerar jag en användares inloggning?

Obs! För att kunna ställa in behörigheter så krävs att du minst är underadministratör för din organisation. Om du inte är det och vill bli det, kontakta din produktägare. Om du själv är produktägare, kontakta Prorenata .

Det går att på organisationsnivå konfigurera vilka inloggningsmetoder som ska vara tillåtna att användas i er organisation. Kontakta Prorenata om ni vill blockera vissa inloggningsmetoder för er organisation.

Hur du redigerar användarens inloggningsmetoder

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till din organisationssida, klicka på fliken Organisationsöversikt och välj Användare.
  2. Klicka på hanteringsmenyn v och välj sedan Redigera inloggning.
  3. Redigera användarens inloggning (se nedan).
  4. Klicka på Spara.

Inloggningsmetoder

Obs! Om er organisation har konfigurerat vilka inloggningsmetoder som är tillåtna så visas enbart de fält gällande den/de inloggningsmetoder som kan användas i er organisation. HSA-id visas dock alltid även om SITHS-inloggning inte är aktiverat för er organisation.

• För att tillåta SMS-inloggning markera kryssrutan Tillåt SMS-inloggning och skriv användarens mobilnummer i fältet Mobilnummer för SMS-inloggning.
  • För att inaktivera SMS-inloggning avmarkera kryssrutan Tillåt SMS-inloggning.
  • Välj en YubiKey-nyckel från listan och koppla den till användaren om du önskar att användaren ska kunna logga in med YubiKey-nyckel.