Hur redigerar jag en användares inloggning?

Obs! För att kunna ställa in behörigheter så krävs att du minst är underadministratör för din organisation. Om du inte är det, men vill bli det, kontakta din produktägare, eller om du själv är produktägare, kontakta ProReNata på support@prorenata.se.

För att redigera användarens inloggningsmetoder gör du så här:

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till din organisationssida, klicka på fliken Organisationsöversikt och välj Användare.
  2. Klicka på hanteringsmenyn och välj sedan Redigera inloggning.
  3. Redigera användarens inloggning (se nedan).
  4. Tryck på Spara.

Inloggningsmetoder:

• För att tillåta SMS-inloggning markera kryssrutan Tillåt SMS-inloggning och skriv användarens mobilnummer i fältet Mobilnummer för SMS-inloggning.
  • För att inaktivera SMS-inloggning avmarkera kryssrutan Tillåt SMS-inloggning.
  • Välj en Yubikey från listan och koppla den till användaren om du önskar att användaren ska kunna logga in med Yubikey-nyckeln.