Tilldela kalenderåtkomst

Som administratör kan du tilldela kalenderåtkomst till användare i din organisation. I Prorenata Journal kan en användare ge en annan användare åtkomst till sin kalender och inkludera möjligheten att läsa eller skapa och redigera händelser.

Hur du tilldelar kalenderåtkomst för en användare

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till Din organisation. Klicka på fliken Organisationsöversikt och välj sedan Användare. Välj den användare som ska få kalenderåtkomst till kollegas kalender.
  2. Klicka på hanteringsmenyn v och välj sedan Redigera behörigheter.
  3. Klicka på Ny åtkomst-knappen under Kalendrar-rubriken.
  4. En dialogruta öppnas där du kan välja en användare som ska dela sin kalender.
  5. I fältet Rättigheter kan du välja om användaren ska kunna bara läsa eller också skapa och redigera händelser.
  6. Klicka på Spara.

Hur du redigera eller tar bort en kalenderåtkomst

För att redigera eller ta bort kalenderåtkomst, klicka du på hanteringsmenyn v och välj sedan Redigera behörigheter. Klicka på hanteringsmenyn v för den åtkomst som ska redigeras eller tas bort och välj det som ska utföras.

För att ta bort alla kalenderåtkomster klickar du på Ta bort alla åtkomster-knappen och bekräftar genom att klicka på Ja, ta bort alla åtkomster.