Arbeta med kalendern

I ProReNata Journal har du tillgång till en kalender som du kan använda för att boka och kontrollera inbokade möten och aktiviteter.

Hur du arbetar med kalendern

Klicka på kalenderikonen i sidhuvudet för att öppna kalendern.

Kalender visar aktiviteter som du är ansvarig för eller kopplad mot som anställd.

Du kan välja att visa kalendern för en dag, en vecka, en månad eller som tidsplan. Genom att klicka på pilar höger/vänster i översikten över kalendern uppe till vänster kan du navigera dig fram och tillbaka i tid.

Du kan skapa nya kalenderhändelser direkt genom att klicka på ett ledigt område i kalendern. För att redigera, kopiera eller ta bort en händelse i kalendern klickar du på kalenderhändelsen och gör ditt val i menyn som kommer upp. När du skapar en kalenderhändelse kan du skriva ut och skicka en kallelse till patienten.

Du kan exportera din kalender till formatet icalendar som kan läsas av de flesta kalenderprogram, inklusive Outlook, iCal, Google Calendar och kalenderprogrammet i till exempel iPhone och Androidtelefoner.