Stavningskontroll

Hur du använder stavningskontroll i ProReNata Journal

Stavningskontroll i ProReNata Journal kan fås genom att aktivera stavningskontrollen i din webbläsare. Alla webbläsare som stöds av ProReNata Journal har en standard stavningskontroll-funktion. För att aktivera stavningskontroll i Internet Explorer, behöver du version 10+.

Stavningskontrollen kontrollerar din stavning i alla inmatningsfält t ex när du skriver en anteckning, Post-it-lapp  eller ett meddelande. När du skriver i ett inmatningsfält markeras felstavningar med en prickad röd linje under ordet.

Hur du aktiverar stavningskontroll i din webbläsare

Vilken webbläsare du använder ser du till exempel genom att gå in på sidan http://whatbrowser.org/ eller på http://www.whatismybrowser.com/.