Post-it-lappar

Hur du använder Post-it-lappar

Post-it-lappar går att använda till många olika saker, som t. ex. kom-ihåg-lapp eller notislapp. Hur du skapar en ny Post-it-lapp för egna anteckningar:

1. Klicka på Ny Post-it-knappen på skrivbordet.
  2. Skriv en anteckning i den gula textrutan.
  3. För att ta bort en Post-it-lapp klickar du på det röda krysset till vänster om textrutan.
  4. Om du tillfälligt vill dölja Post-it-lapparnas text kan du klicka på Dölj/Visa-knappen, texten blir då oläslig.
  5. För att visa Post-it-lapparnas dolda text, klicka på Dölj/Visa-knappen igen.