Post-it lappar

Post-it lappar går att använda till många olika saker, som t. ex. kom-ihåg-lapp eller notislapp. För att skapa en post-it lapp för egna anteckningar gör du så här:

1. Klicka på Ny post-it knappen på skrivbordet.
  2. Skriv en anteckning i den gula textrutan.

För att ta bort en post-it lapp klicka du det röda krysset till vänster av textrutan. Om du tillfälligt vill dölja post-it lapparnas text kan du trycka på Dölj/Visa knappen, texten blir då oläslig. För att sedan visa post-it lapparnas dolda text är det bara att trycka på Dölj/Visa knappen igen.