Post-It-lappar

Hur du använder Post-It-lappar

Post-It-lappar går att använda till många olika saker, som t. ex. kom-ihåg-lapp eller notislapp. Om er organisation använder denna funktionalitet hittar du dessa i verktygslådan (sidopanel). Du öppnar vyn genom att klicka på Post-It-ikonen.

För att skapa en ny Post-It-lapp klickar du på knappen Ny Post-It och börjar skriva din anteckning.

Du tar bort en Post-It-lapp genom att klicka på det röda krysset på den lapp du vill ta bort.

För att dölja dina Post-It-lappar så klickar du på krysset till höger vilket stänger/döljer verktygslådan (sidopanelen).