Hur ändrar jag mina uppgifter/kontoinställningar?

För att granska eller ändra dina kontoinställningar (t. ex. titel, kontaktnummer, avsändaradress), följ bara stegen nedan:

1. Gå till Inställningar.
  2. Uppdatera dina kontoinställningar (se nedan).
  3. Klicka på knappen Spara.

Kontoinställningar:

• Titel
  • Kontaktnummer
  • Visa äldsta journalanteckningar först: visar journalanteckningar i kronologisk ordning i patientjournalen
  • Använd frasminne: förkortningar för ofta forekommande fraser
  • Avsändaradress: en personlig avsändaradress i t. ex. utgående brev, remiss
  • Personlig kallelseinformation: används som grund för kallelse till din kalender
  • Mina utvalda mottagningar/skolor: mottagningar/skolor som visas på första sidan och används som urval i listor och tabeller
  • Visa testmottagningar/testskolor: visar testmottagningar/testskolor som organisation har
  • Skicka email-notiser till mig när jag får ett nytt meddelande
  • Avstå från nyhetsbrev: Avregistrera prenumeration av ProReNata nyhetsbrev