Skapa ny rapport från mall

Obs! För att kunna skapa ny rapport från mall så behöver du erforderliga rättigheter. Om det inte är aktiverat så kontakta din administratör, eller om du själv är administratör så kontakta ProReNata support.

1. Gå till modulen Listor och Tabeller.
  2. Klicka på fliken Rapporter. Här visas befintliga rapportmallar i listform med möjlighet att filtrera på olika kriterier.
  3. Välj en rapportmall i listan.
  4. Klicka på Skapa ny rapport via funktionsknappen längst till höger på respektive rad.
  5. Rapporten kommer att beräknas. När rapporten är beräknad kan du gå tillbaka till mallarna och visa rapporten.
  6. Via funktionsknappen längst till höger öppnar sig fler funktioner som att redigera info eller kopiera mall för att skapa ny.