Skapa ny rapport från mall

Obs! För att kunna skapa ny rapport från mall så behöver du ha rätt behörighet. Om funktionen inte är aktiverad för ditt konto, kontakta din administratör. Om du själv är administratör så kontakta Prorenata support.

1. Gå till modulen Listor & Tabeller.
  2. Klicka på fliken Rapporter. Här visas befintliga rapportmallar i listform med möjlighet att filtrera på olika kriterier.
  3. Välj en rapportmall i listan.
  4. Klicka på funktionshanteringsknappen v längst till höger i raden. Välj Skapa ny rapport i listan.
  5. Rapporten kommer att beräknas. När rapporten är beräknad kan du gå tillbaka till mallarna och visa rapporten.
  6. Klick på funktionsknappen v längst till höger för att använda fler funktioner, som att Redigera info eller Kopiera mall för att skapa ny.