Skapa rapportmall

Obs! För att skapa en rapportmall så behöver du ha rätt behörighet. Om du inte har möjlighet att skapa rapportmallar, kontakta din administratör. Om du själv är administratör, kontakta Prorenata support.

Hur du skapar en rapportmall

1. Gå till modulen Listor & Tabeller.
  2. Klicka på fliken Rapporter.
  3. Klicka på Ny rapportmall i knappraden.
  4. En dialogruta öppnas där du kan ange en titel för rapporten och en beskrivning. Här du kan också välja om du vill skicka mail när rapporten är färdig och i så fall ange vilken emailadress den ska skickas till. Om du vill att rapporten ska genereras automatiskt, så välj även om rapporten ska genereras dagligen, varje vecka eller varje månad.
  5. Klicka på Spara. Dialogrutan stängs och du navigerar vidare till sidan där du kan konfigurera rapporten.