Konfigurera funktioner

Som administratör för din organisation kan du konfigurera vilka funktioner (moduler) som är tillgängliga för användare i din organisation och vilken behörighetsnivå som krävs för att använda funktionen.

Hur du konfigurerar funktioner

1. Gå till organisationsinställningar och välj Moduler. Din organisation -> Organisationsöversikt -> Inställningar -> Moduler.
  2. Aktivera/inaktivera funktionalitet genom att markera/avmarkera kryssrutorna.
  3. Välj minsta behörighet för att använda funktionen (om tillämpligt).
  4. Klicka på Spara om du vill spara ändringarna.

Du kan konfigurera följande funktioner: