Arbeta med meddelanden

I ProReNata kan du skicka och ta emot meddelanden till och från andra användare i din organisation.

Du kan koppla en patient till meddelandet. Interna meddelanden som avser en elev/patient räknas inte som journalanteckning. Det innebär att de inte behöver signeras och visas inte i journalen.

Alla interna meddelanden är personliga och kan inte läsas av användare som inte är tillagda i konversationen. Meddelanden når du genom att klicka på Meddelanden ikonen längst upp i fönstret: