Hur hanterar jag användarinställningar?

För att kunna hantera användarinställningar så krävs att du minst är underadministratör för din administration. Om du inte är det, men vill bli det, kontakta din produktägare, eller om du själv är produktägare, kontakta ProReNata på support@prorenata.se.

Om du vill justera användarinställningar öppnar du användarens inställningssida genom att gå till din organisationssida, klicka på fliken Organisationsöversikt och välja sedan Användare. Aktiva användare visas i fliken Användare (aktiva). Inaktiva användare visas i fliken Användare (inaktiva). Om du klickar på hanteringsmenyn och väljer Redigera detaljer kan du ändra användarens kontoinställningar:

• Titel
  • Licensform
  • Personnummer
  • HSA-id
  • Redigera övriga specialfält för användare (konfigureras under allmänna organisationsinställningar)
  • Använd minnesanteckningar
  • Avstå från nyhetsbrev
  • Använd frasminne
  • Får stå som ansvarig på anteckningar (kan signera journalanteckningar) Obs! Om deaktiverad, förvald ansvarig på anteckningar kan väljas.
  • Personlig kallelseinformation (används som grund för kallelser till användares kalender)
  • Personlig avsändaradress (en personlig avsändaradress för användare i t ex utgående brev)
  • Användarens utvalda mottagningar/skolor (mottagningar/skolor som visas på första sidan och används som urval i listor och tabeller)
  • Kostnadsställe (Obs! Endast tillgängligt om organisationen använder kostnadsställe, kontakta supporten för att lägga till kostnadsställen)
  • (Obs! Endast tillgängligt om organisationen använder patientnationaliteter-modulen.)

Obs! Glöm inte att du måste klicka på knappen Spara för att dina ändringar ska sparas.