Hur skickar jag ett nytt lösenord till en användare?

En användare med administratörsbehörighet kan assistera med att skicka ut en lösenordslänk till en användare.

Gör så här om du vill återställa en användares lösenord:

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till din organisationssida, klicka på fliken Organisationsöversikt och sedan välja Användare.
  2. Klicka på hanteringsmenyn, välj Skicka länk för att skapa nytt lösenord och bekräfta genom att klicka på Skicka länk. En lösenordslänk kommer att skickas till användarens e-postadress där användaren kan skapa ett nytt lösenord.
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

1 Kommentarer

• Avatar
    Ann Lötbom

Hur länge är lösenordslänken aktiv?

MVH.

Ann Lötbom