Hur skickar jag ett nytt lösenord till en användare?

Om du har administratörsbehörighet i din organisation kan du skicka ut en lösenordslänk till en annan användare.

Hur du återställer en användares lösenord - skicka länk för att skapa nytt lösenord

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till din organisationssida. Klicka på fliken Organisationsöversikt och välj Användare. (Din organisation -> Organisationsöversikt -> Användare)
  2. Klicka på hanteringsmenyn v, välj Skicka länk för att skapa nytt lösenord och bekräfta genom att klicka på Skicka länk. En lösenordslänk kommer att skickas till användarens e-postadress där användaren kan skapa ett nytt lösenord.