Hur redigerar jag användarinformation?

Om du vill uppdatera en användares uppgifter såsom namn eller e-postadress kan du ändra detta under användarinställningar.

Hur du redigerar användarinformation

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till Din organisation. Klicka på fliken Organisationsöversikt och sedan på Användare.
  2. Klicka på v hanteringsmenyn och välj sedan Redigera namn/mail.
  3. En dialogruta öppnas där kan du redigera uppgifterna om användarens namn, efternamn och e-postadress.
  4. Klicka på Spara.