Hur skriver jag en anteckning på anslagstavlan?

För att kunna använda anslagstavlan, måste ditt konto aktiveras för detta. Om det inte är aktiverat så kontakta din administratör. Om du själv är administratör så kontakta ProReNata support.

Hur du skriver/lägger till en anteckning på anslagstavlan

1. Gå till Din organisation och välj fliken Anslagstavla.
  2. Klicka på Nytt anslag-knappen.
  3. Skriv anteckningen i fältet Anteckning.
  4. Välj datum för sista visningstid genom att klicka på kalenderikonen. Anteckningen kommer att visas på användarnas hemsida fram till denna tid.
  5. Anpassa tiden för sista visning i fältet Sista visningstid - klockslag.
  6. Välj viktighetsgrad i listan Viktighetsgrad. Välj ett av följande alternativ: Normal, Viktigt eller Kritiskt.
  7. Klicka på Spara-knappen. Meddelandet skapas och kommer att visas på välkomstsidan när en användare loggar in.