Hur skriver jag en anteckning på anslagstavlan?

För att kunna använda anslagstavlan, måste ditt konto aktiveras för detta. Om det inte är aktiverat så kontakta din administratör, eller om du själv är administratör så kontakta ProReNata support.

För att skriva en anteckning på anslagstavlan, gör du så här:

1. Gå till Din organisation och välj fliken Anslagstavla.
  2. Klicka på Nytt anslag knappen.
  3. Skriv anteckningen i fältet Anteckning.
  4. Välj datum för sista visningstid genom att klicka på kalender ikonen. Anteckningen kommer att visas på användarnas hemsida fram till denna tid.
  5. Anpassa tiden för sista visning i fältet Sista visningstid - klockslag.
  6. Välj viktighetsgrad i listan Viktighetsgrad. Välj ett av följande alternativ: normal, viktigt, kritiskt.
  7. Klicka på Spara knappen. Meddelandet skapas och kommer att visas på välkomstsidan när en användare loggar in.