Visa testskolor/testmottagningar

För att visa de testskolor/testmottagningar din organisation har:

1. Gå till Inställningar.
  2. Välj Visa testskolor/Visa testmottagningar.
  3. Klicka på knappen Spara.
  4. I dialogruta som dyker upp klicka på knappen Ja ladda om ProReNata Journal.

Obs! Du kan bara se testskolor/testmottagningar om du har behörighet. Kontakta din administratör om du har frågor angående din behörighet.

Avmarkera kryssrutan Visa testskolor/Visa testmottagningar om du inte vill att testskolor/testmottagningar ska visas på Hemsidan och i Listor & Tabeller.