Visa testskolor/testmottagningar

Hur du visar de testskolor/testmottagningar som ingår i Din organisation

1. Gå till Din sida, klicka på fliken Inställningar.
  2. Välj/kryssa i rutan vid Visa testskolor/Visa testmottagningar.
  3. Klicka på knappen Spara.
  4. En dialogruta öppnas, klicka på knappen Ja ladda om ProReNata Journal.

Obs! Du kan bara se testskolor/testmottagningar om du har behörighet. Kontakta din administratör om du har frågor angående din behörighet.

Avmarkera kryssrutan Visa testskolor/Visa testmottagningar om du inte vill att testskolor/testmottagningar ska visas på Hemsidan och i Listor & Tabeller.