Inloggning

För att logga in i ProReNata Journal använder du ditt användarnamn och lösenord i kombination med USB-nyckel (YubiKey), SMS-inloggning, SITHS-kort eller samlad inloggning via SAML. Användarnamn och lösenord ska du ha fått från ProReNata via mail. Om du inte har fått något lösenord via mail, kontakta din administratör eller ProReNata Support.

YubiKey

För att logga in med USB-nyckel behöver du en YubiKey som ser ut så här:

 

YubiKey är personlig och du måste ha din egen. Om du inte har YubiKey eller du har förlorat din YubiKey, kontakta din administratör eller ProReNata Support.

Obs! Om du jobbar med iPad 3 eller nyare (iPad 4, Air, etc) behöver du att använda sms-kod för att logga in i systemet.

Sms-kod

För att logga in med sms-kod måste ditt konto vara inställt för SMS-inloggning. Om du vill använda sms inloggningen, kontakta din administratör eller ProReNata Support.

SITHS-kort

För att logga in till ProReNata Journal med SITHS-kort måste du ha ett giltigt SITHS-kort samt en dator med Net iD installerat, en kortläsare och en uppdaterad webbläsare som fungerar tillsammans med Net iD. SITHS-kort inloggningen måste vara påslagen i din organisation. För att slå på SITHS-kort som inloggningsmetod kontakta din administratör eller ProReNata Support. 

Samlad inloggning via SAML

För att logga in till ProReNata Journal med samlad inloggning via SAML måste inloggningsmetoden vara aktiverad för din organisation. Om ni är intresserade av att använda er av samlad inloggning via SAML som inloggningsmetod kontakta din administratör eller ProReNata Support för vidare diskussion och konfiguration.

 

Här kan du läsa mer om de olika inloggningsmetoderna:

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

1 Kommentarer

  • Avatar
    Birgitta Rausman

    Hej. Jag har många skolor i systerbirgitta, och där loggar jag in med Birgitta.Rausman. På  Axonaskolan i Kristianstad heter jag Birgitta.Rausman.1 och nu har jag ett litet jobb på svalövs montessori skola, Där har rektorn Peter strömblad också lagt in mig som Birgitta.Rausman. Detta går inte. Kan hjälpa mig att ändra till Birgitta.Rauman.2

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk