Inloggning

Hur du loggar in till Prorenata Journal

För att logga in i Prorenata Journal använder du ditt användarnamn och lösenord i kombination med USB-nyckel (YubiKey-nyckel), SMS-inloggning, SITHS-kort eller samlad inloggning via SAML. Användarnamn och lösenord ska du ha fått från Prorenata via email. Om du inte har fått något lösenord via email/epost, kontakta din administratör eller Prorenata Support.

YubiKey-nyckel/inloggningsnyckel

För att logga in med YubiKey-nyckel/USB-nyckel behöver du en YubiKey-nyckel som ser ut så här:

YubiKey-nyckeln är personlig och du måste ha din egen. Om du inte har YubiKey-nyckel eller du har förlorat din YubiKey-nyckel, kontakta din administratör eller Prorenata Support.

Obs! Om du jobbar med iPad 3 eller nyare (iPad 4, Air, etc.) behöver du att använda SMS-kod för att logga in i systemet.

SMS-kod

För att logga in med SMS-kod måste ditt konto vara inställt för SMS-inloggning. Om du vill använda SMS-inloggning, kontakta din administratör eller Prorenata Support.

SITHS-kort

För att logga in till Prorenata Journal med SITHS-kort måste du ha ett giltigt SITHS-kort samt en dator med Net iD installerat, en kortläsare och en uppdaterad webbläsare som fungerar tillsammans med Net iD. SITHS-kort inloggningen måste vara påslagen i din organisation. För att slå på SITHS-kort som inloggningsmetod kontakta din administratör eller Prorenata Support.

Samlad inloggning via SAML

För att logga in till Prorenata Journal med samlad inloggning via SAML måste inloggningsmetoden vara aktiverad för din organisation. Om ni är intresserade av att använda er av samlad inloggning via SAML som inloggningsmetod kontakta din administratör eller Prorenata Support för vidare diskussion och konfiguration.

Här kan du läsa mer om de olika inloggningsmetoderna: