Arbeta med anslagstavla

För att kunna använda anslagstavlan, måste ditt konto aktiveras för detta.Om det inte är aktiverat så kontakta din administratör, eller om du själv är administratör så kontakta ProReNata support.

Anslagstavla är ett sätt att dela viktig information med hela organisationen.

Du kan skriva anteckningen på anslagstavlan, bestämma viktighetsgrad och datum för sista visningstid. Meddelanden du skriver visas på välkomstsidan när en användare i din organisation loggar in.

Anslagstavla når du från Din organisation fliken, välj Anslagstavla bland flikarna: