Hur loggar jag in med inloggningsnyckeln?

För att logga in med inloggningsnyckeln gör du så här:

1. Gå till https://journal.prorenata.se
  2. Välj YubiKey som inloggningsmetod.
  3. Sätt in YubiKey-nyckeln i en USB-port, kontrollera att symbolen på nyckeln börjar lysa. Om dioden inte lyser, kontrollera att nyckeln sitter i en USB-port på datorn och sitter på rätt håll. Pröva eventuellt att vända på nyckeln.
  4. Kontrollera att textmarkören står i rutan vid texten .
  5. Tryck på knappen på nyckeln, kontrollera att en engångskod matas in i rutan vid texten
  6. Nu ska det stå Välkommen och ditt namn. Skriv in ditt lösenord (det du fick via mailen) och tryck på Logga in knappen eller Enter tangenten.
  7. Nu ska det stå Laddar ProReNata Journal och du ska snart vara inne i journalen.

Obs! Om du jobbar med iPad 3 eller nyare (iPad 4, Air, etc) behöver du att använda engångskod via sms för att logga in i systemet.

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.