Webbutbildningar

Här har vi samlat våra webbutbildningar för dig som är ny användare i ProReNata eller för dig som vill fördjupa dig i någon specifik funktion.

Det finns även möjlighet att boka en skräddarsydd webbutbildning. Intresserad? Välkommen att kontakta supporten. Webbutbildningar debiteras enligt aktuell prislista

Ny användare i ProReNata

En utbildning för dig som ny användare av ProReNata Journal.  Vi går igenom grunderna i systemet och tittar på några bra verktyg du kan ha nytta av i ditt arbete.

Nytt läsår

En kort utbildning som går igenom det som är aktuellt vid läsårsbyte.

Rapporter

En utbildning som enkelt går igenom hur du kan arbeta med rapportverktyget.

Protokoll

En utbildning som går igenom hur man arbetar med protokoll i ProReNata Journal.

Webbenkäter

I denna webbutbildning tittar vi närmare på hur funktionen Webbenkäter fungerar.

Vaccinationer

En utbildning i hur ProReNata Journal kan underlätta för dig när du dokumenterar vaccinationer. Vi går igenom vaccinationsanteckningen, urklippsfunktionen och checklistor.

Journaldelning

ProReNata Journal journaldelning

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.