Webbutbildningar

Här har vi samlat våra webbutbildningar för dig som är ny användare i ProReNata Journal eller för dig som vill fördjupa dig i någon specifik funktion.

Det finns även möjlighet att boka en skräddarsydd webbutbildning. Intresserad? Välkommen att kontakta supporten. Webbutbildningar debiteras enligt aktuell prislista

Ny användare medicinsk journal

En utbildning för dig som ny användare i den medicinska journalen. Vi går igenom grunderna i systemet och tittar på några bra verktyg du kan ha nytta av i ditt arbete.

Ny användare elevakt

En utbildning för dig som ny användare i elevakten. Vi går igenom grunderna i systemet och tittar på några bra verktyg du kan ha nytta av i ditt arbete.