Skapa en checklista

För att skapa en checklista gör du så här:

1. Gå till skolklassens sida.
  2. Klicka på fliken Checklistor.
  3. Klicka på knappen Ny checklista.
  4. I menyn, välj en av de färdiga checklistorna eller välj Egen checklista... för att skriva en egen checklista.

Din lista är nu skapad och du kan till höger om listnamnet välja att markera alla klara, markera alla pojkar klara, markera alla flickor klara, avmarkera alla, byt listnamnet, visa lista på skrivbordet eller ta bort lista

Klicka här för att se video

OBS! Vi rekommenderar att ni inte använder denna funktion för uppgifter som Vaccination, Hälsokontroller eller annan medicinsk information då checklistor inte följer sekretessinställningarna i systemet.