Hur du skapar och arbetar med checklistor

Modulen Checklistor måste vara aktiverad för din organisation för att kunna arbeta med checklistor.
Obs! Vi rekommenderar att ni inte använder denna funktion för uppgifter som Vaccination, Hälsokontroller eller annan medicinsk information då checklistor inte följer sekretessinställningarna i systemet.

Hur du skapar en checklista

1. Gå till skolklassens sida.
  2. Klicka på fliken Checklistor.
  3. Klicka på knappen Ny checklista.
  4. En dialog öppnas, Ny att-göra lista, fyll i namn på din checklista i fältet Listans namn. Klicka på Ok för att spara.

Din lista är nu skapad. Klicka på funktionsmenyn v till höger om listnamnet för att välja bland följande funktioner

• Markera alla klara
  • Markera alla pojkar klara
  • Markera alla flickor klara
  • Avmarkera alla
  • Byt namn (på checklistan)
  • Ta bort lista

Hur du tar bort en checklista

1. Gå till skolklassens sida.
  2. Klicka på fliken Checklistor.
  3. Gå till checklistan som du vill ta bort.
  4. Klicka på v hanteringsmenyn till höger om listnamnet och välj Ta bort lista.
  5. Bekräfta genom att klicka på Ja, ta bort listan.