Arbeta med en checklista på skrivbordet

Om du vill arbeta med en checklista så kan du lägga den på skrivbordet tillfälligt. Du gör så här:

1. Gå till skolklassen.
  2. Klicka på flicken Checklistor.
  3. Om du inte har någon checklista så kan du skapa en först.
  4. Klicka på hanteringsmeny-knappen (den lilla pilen) bredvid checklistans namn.
  5. Välj Visa på skrivbordet.
  6. Checklistan visas nu på skrivbordet tills du loggar ut.
  7. Om du vill ta bort den så kan du klicka på hanteringsmeny-knappen på listan på skrivbordet och välja Ta bort från skrivbordet.
OBS! Vi rekommenderar att ni inte använder denna funktion för uppgifter som Vaccination, Hälsokontroller eller annan medicinsk information då Checklistor inte följer sekretessinställningarna i systemet.