Inaktivera en hel klass

Hur du inaktiverar en hel klass

  1. Gå till skolklassens sida genom att välja skola och klass under Dina utvalda på hemsidan eller genom att klicka på Din organisation (i huvudmenyn).

  2. Välj den klass du ska inaktivera. Under menyn Administrera väljer du Inaktivera elever i klassen.

    Ska_rmavbild_2020-11-11_kl._10.45.51.png
  3. En dialogruta öppnas och där bekräftar du genom att klicka på knappen Inaktivera elever.

    Ska_rmavbild_2020-11-11_kl._10.39.48.png

 

Om du vill visa de inaktiva eleverna kan du klicka på knappen Inaktiva elever.

Ska_rmavbild_2020-11-11_kl._10.40.23.png

 
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan