Arkivera en hel klass

För att arkivera en hel skolklass gör du så här:

1. Gå till skolklassens sida genom att klicka på Din organisation-modulen (mappen i huvudribban längst upp i fönstret) och därefter klicka på skolan och slutligen på skolklassen.
  2. Under menyn Administrera väljer du Arkivera elever i klassen.
  3. I dialogrutan som kommer upp bekräftar du genom att klicka på knappen Arkivera elever.
Om du vill visa de arkiverade eleverna kan du klicka på knappen Visa arkiverade elever.

Arkivera alla elever i en klass from Jens Alm on Vimeo.