Arkivera en hel klass

Hur du arkiverar en hel klass

1. Gå till skolklassens sida genom att välja skola och klass under Dina utvalda på hemsidan eller genom att klicka på Din organisation (i huvudmenyn).
  2. Välj den klass du ska arkivera. Under menyn Administrera väljer du Arkivera elever i klassen.
  3. En dialogruta öppnas och där bekräftar du genom att klicka på knappen Arkivera elever.

Om du vill visa de arkiverade eleverna kan du klicka på knappen Arkiverade elever.