Hur byter jag lösenord?

För att byta lösenord gör du så här:

1. Gå till Hemsidan (du kommer till Hemsidan genom att trycka på ProReNata-loggan i sidhuvudet).
  2. Klicka på fliken Inställningar.
  3. Klicka på knappen Ändra lösenord.
  4. I formuläret som kommer fyller du i ditt gamla lösenord överst under rubriken Gammalt lösenord.
  5. Fyll i ditt nya lösenord två gånger i rutorna Nytt lösenord och Ditt nya lösenord igen.
  6. Klicka på knappen Spara.

Obs! När du skapar ett lösenord ser du till att det är minst åtta tecken långt. Försök att använda en kombination av tecken och siffror. Öka säkerheten genom att se till att ditt ProReNata lösenord skiljer sig från andra lösenord du använder för att logga in på din e-post, Facebook och andra sidor på nätet.