Hur redigerar jag en organisationsenhet?

För att kunna redigera en organisationsenhet behöver du ha rätt behörighet. Kontakta din administratör om du behöver hjälp med detta.

Hur du öppnar redigeringsdialogen

Du kan redigera en enhet genom att navigera till:

1. Din organisation och i tabellen för aktuell enhet (t.ex. skola, mottagning) klicka på v pilen till höger i den aktuella raden. Då öppnas en hanteringsmeny där du klickar på Redigera skola.

2. Den specifika enhetens översiktssida och klicka på redigeringspennan bredvid enhetsnamnet.

3. Den specifika enhetens översiktssida och öppna hanteringsmenyn till höger om redigeringspennan och välja Redigera skola.

I redigeringsdialogen kan du ändra följande information:

• Enhetsnamn
  • Beskrivning
  • Logotyp för utskrifter
  • Område (vilken gruppering av område enheten tillhör). Observera att detta endast visas om organisationen har områden konfigurerade.
  • Status för om enheten är aktiv eller inaktiv

Klicka på Avbryt (eller Esc) om du vill stänga ner dialogen.

Klicka på Spara eller Ctrl+Enter (Windows) eller Command+Enter (Mac) för att lägga till uppdaterad information om enheten.