Ta bort en skolklass

F
ör att kunna ta bort en skolklass behöver du ha rätt behörighet.

Det går att ta bort en skolklass via:

1. Tabellen under fliken Klasser på den aktuella skolan och på aktuell skolklass klicka på v pilen till höger i den aktuella raden. Då öppnas en funktionsmeny där du klickar på Ta bort skolklass. Klicka sedan på Ja, ta bort skolklass för att bekräfta eller på Nej, avbryt för att avbryta.
  2. Skolklassens sida genom att klicka på pilen till höger om redigeringspennan och i funktionsmenyn välja Ta bort skolklassKlicka sedan på Ja, ta bort skolklass för att bekräfta eller på Nej, avbryt för att avbryta.
  3. Organisationsenhetens översiktssida (om du har gruppen markerad som utvald) genom att klicka på v pilen till höger i den aktuella raden under Dina utvalda skolklasser. En funktionsmeny öppnas, klicka på Ta bort skolklassKlicka sedan på Ja, ta bort skolklass för att bekräfta eller på Nej, avbryt för att avbryta.