Hur loggar jag in med Samlad inloggning via SAML?

För att logga in till ProReNata Journal med samlad inloggning via SAML 2.0 måste inloggningsmetoden vara aktiverad för din organisation. För att aktivera SAML som inloggningsmetod kontakta din administratör eller ProReNata Support.

Första gången du loggar in med samlad inloggning gör du så här:

1. Gå till ProReNata Journal inloggningssidan
  2. Klicka på Samlad inloggning
  3. Ange ditt ProReNata Journal användarnamn och tryck på Logga in eller Enter tangenten.
  4. När du klickar på Logga in eller Enter tangenten skickas du vidare för inloggning i den klient er organisation använder sig av för samlad inloggning. Logga in och klicka på klar.
  5. Ange ditt ProReNata Journal lösenord och tryck på Logga in eller Enter tangenten.

När du fortsättningsvis loggar in med samlad inloggning via SAML gör du så här:

1. Gå till ProReNata Journal inloggningssidan
  2. Välj den fjärde inloggningsknappen där ni ser er organisations logga och namn.
  3. Ange ditt ProReNata Journal lösenord och tryck på Logga in eller Enter tangenten.

Observera att om du har flera ProReNata användarkonton kopplade till samma mailadress kan du endast kan använda dig av samlad inloggning för ett av dina användarkonton.