Hämta serverloggar

Serverloggar visar när systemet registrerar ett serveranrop till en journal. Detta kan innebära att en användare har läst journalen, men kan bero på andra skäl.

För att se en användares serverlogg gör du så här:

1. Gå till din organisationssida, klicka på fliken Organisationsöversikt och välja sedan Användare.
  2. Klicka på Hämta loggar knappen i knappraden, alternativt klicka på hanteringsmenyn längst till höger på användarens rad och välj Hämta loggar.
  3. Välj Serverlogg.

Serverloggar innehåller följande information:

• Tidpunkt
  • Objekt
  • Info om enhet och eventuell grupp
  • Åtkomst