Inaktivera ej vid elevimport

I Prorenata Journal finns det möjlighet att exkludera en elev från att bli inaktiv vid elevimport till Prorenata Journal. Detta kan t.ex. användas för elever med skyddade personuppgifter som man lagt in manuellt i Prorenata Journal.

Hur du gör för att inte inaktivera vid en elevimport

1. Gå till patient-/elevöversikten och klicka på hanteringsmenyn och välj sedan Redigera patient/Redigera elev.

2. En dialogruta öppnas, markera i kryssrutan Inaktivera ej av elevimport. Klicka på Spara.