Arkivera ej vid ersättningsimport

I Prorenata Journal finns det möjlighet att exkludera en elev från att bli arkiverad vid ersättningsimport till Prorenata Journal. Detta kan t.ex. användas för elever med skyddade personuppgifter som man lagt in manuellt i Prorenata Journal.

Hur du gör för att inte arkivera vid en ersättningsimport

1. Gå till patient-/elevöversikten och klicka på hanteringsmenyn och välj sedan Redigera patient/Redigera elev.

2. En dialogruta öppnas, markera i kryssrutan Arkivera ej vid ersättningsimport. Klicka på Spara.