Hur uppdaterar jag till den senaste versionen av Dynamic Web TWAIN?

Oavsett vilket operativsystem (Microsoft Windows, macOS) eller vilken webbläsare (Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Explorer 11 eller Edge) du använder så här uppdaterar du till senaste versionen av skanningprogramvara:

1. Öppna anteckningen och klicka på Scanna
  2. Nu blir du automatiskt inbjudan att installera den nya versionen av Dynamic Web TWAIN. Klicka Ladda ner/Download/Spara och spara programmet på din dator. Obs! Om du inte har rättigheter för att ladda ner programfilen på din dator, vänligen kontakta din administratör som kan hjälpa dig med det. Du kan även kontakta ProReNata support för att rekvirera programfilen som kan installeras pa din dator av administratör på din skola/mottagning.

Mac:
  3. Installera programmet på din dator.
  4. Starta om webbläsaren för att slutföra installationen.