Hur uppdaterar jag till den senaste versionen av Dynamic Web TWAIN?

Oavsett vilket operativsystem (Microsoft Windows, macOS) eller vilken webbläsare du använder (Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Edge - Observera att denna webbläsare bara stöds från version 83 och uppåt fr.o.m. 10 september 2020 eller Microsoft Explorer 11 - Observera att denna webbläsare inte stöds efter den 10 september 2020, uppdaterar du till senaste versionen av skanningprogramvara enligt nedan.

Obs! För dig som har macOS med Catalina installerat behöver du följa en annan instruktion, läs mer här.

1. Öppna anteckningen och klicka på Scanna
  2. Nu blir du automatiskt inbjudan att installera den nya versionen av Dynamic Web TWAIN. Klicka Ladda ner/Download/Spara och spara programmet på din dator. Obs! Om du inte har rättigheter för att ladda ner programfilen på din dator, vänligen kontakta din administratör som kan hjälpa dig med det. Du kan även kontakta Prorenata support för att rekvirera programfilen som kan installeras på din dator av administratör på din skola/mottagning.

3. Installera programmet på din dator.
  4. Starta om webbläsaren för att slutföra installationen.